Stúdióbérlés

SZABÁLYZAT

 

Az enteriőrrel berendezett termek bérelhetőek, ezek természetes fényűek, de szükség esetén tudunk biztosítani led lámpát, vagy vakut. Világítással kapcsolatos igényeteket kérjük előre jelezzétek, hogy be tudjuk készíteni.

A termeket a bérelt időszak elején tudjátok elfoglalni és a bérlési időszak lejártakor pontosan el kell hagyni.

Egy bérlési időszak, azaz egy óra alatt egy ügyféllel lehet fotózni és egyszerre egy fotós, vagy fotós csapat dolgozhat.

Karácsonyi szezonban különösen érvényes szabályok:

Karácsonyi szezonban egy bérlési időszak 55 perc. Ez azért szükséges, hogy mindenki egészkor el tudja kezdeni a fotózást. 50-kor kopogtatunk, így tudni fogjátok, hogy megkezdődött az utolsó 5 perc.

Ebben az időszakban a fotózások folyamatosak a stúdióban, így nincs időnk egy-egy terem újradekorálására, ezért a karácsonyfán lévő díszekhez hozzányúlni és átrendezni TILOS! Minden terembe raktunk karácsonyi játékot, amivel tudnak a gyerekek játszani a fotózás közben. Abban az esetben, ha a fán és egyéb, a teremben lévő díszek sérülnek, pótdíjat számolunk fel! A termekben lévő ajándékdobozok nem kibonthatóak. Kérlek a termet ugyanolyan állapotban adjátok át a következő fotózásra, ahogyan ti is elvárjátok, hogy kinézzen.

A teremben tilos csillagszórózni, gyertyát gyújtani, vagy bárminemű tűzveszélyes eszközt használni!

Ha műhavat szeretnétek használni a fotózás során, plusz egy órát kell felszámolnunk a takarítás miatt.

A bérelt teremben lehet lepakolni, öltözködni és készülődni.

A termeket ugyanúgy kell átadni, ahogy átvettétek. Abban az esetben, ha bármilyen kár keletkezik a berendezésben, annak megtérítése a bérlőt terheli.

A stúdióban felejtett tárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni, de ha találunk valamit, félre tesszük.

Abban az esetben, ha a vírus miatt be kell zárnunk, a foglalásotokat 6 hónapon belül fel tudjátok használni.

 

LÉTSZÁM A FOTÓZÁSON

 

Az adott térben maximum 6 fő tartózkodhat, attól függetlenül, hogy fotós, sminkes, stylist vagy a fotózandó személyek. Ha bővítenétek a létszámot, akkor a bérleti díj 1500 forinttal emelkedik személyenként. Amennyiben nagyobb létszámban szeretnétek fotózni vagy workshopot tartani, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot. 

 

MÓDOSÍTÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

 

Módosítás: Egy alkalommal módosítható díjmentesen az időpont előtt 7 nappal. 6-3 nappal a foglalt időpont előtt a módosítás 1000 forintba kerül. 2 nappal a foglalás előtt már nem tudunk időpontot módosítani, ilyenkor a lemondási feltételek lesznek érvényesek.

Lemondás: A lefoglalt időpontot megelőző 72 órán belül a bérleti díj 50 százaléka, 48 órán belüli lemondás esetén a bérleti díj 100 százaléka fizetendő.

1+ óra foglalás 1 héten belüli lemondásakor a bérleti díj a bérleti díj 50%-a, 72 órán belül a bérleti díj 100%-a fizetendő. Amennyiben nem lett módosítva vagy lemondva és elmarad a bérlés, a teljes összeg számlázásra kerül.

 

KISÁLLATBARÁT STÚDIÓ

 

Ha a kis kedvenceddel szeretnél képeket, kérlek jelezd előre, mert a bérlés után több idő szükséges a terem kitakarítására. Állatbarát stúdió vagyunk, de fontos szabály, hogy csak szobatiszta kisállattal jöhettek. Az ágyakat, kárpitozott bútorokat állatok nem használhatják! Arra kérünk titeket, hogy a terembe lépés előtt töröljétek meg az állatok mancsait.

Ha kisálattal érkeztek, a bérlési idő 50 perc, mivel a termet ki kell porszívóznunk és át kell szellőztetnünk.

  

VÁLTÓCIPŐ

 

A váltócipő használata kötelező! A termekben nem lehet fotózni, fotózkodni ugyanabban a cipőben, amiben érkeztek. Kérlek titeket, hogy tájékoztassátok ügyfeleiteket a szabályról!


Nyomtatás